Skip to content

Contact

Heeft u een specifieke vraag?

U kunt ons bellen of mailen. Of vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op. Ook voor het wijzigen van uw contactinformatie kunt u onderstaand formulier invullen.


Momenteel benaderen wij actief een aantal van onze cliënten om het dossier door te nemen. Bent u via een brief/kaart/e-mail of telefoontje/whatsapp/SMS gevraagd contact op te nemen met telefoonnummer: 088-4004292 dan kunt u daarnaar terugbellen. Ook kunt u dan mailen naar contact@leaseproces.nl

Heeft u algemene vragen dan kunt u bellen met ons algemene telefoonnummer: 020-2109005 of mailen naar info@leaseproces.nl

Tiplijn

Heeft u als ex-medewerker van Legio Lease, Bank Labouchere, Aegon, Dexia of een andere instelling informatie heeft die ons kan helpen om de handelwijze van de banken en de verkopers van aandelenleaseproducten aan de kaak te stellen, dan zijn wij daarin zeer geïnteresseerd. U kunt dan contact met ons opnemen via het e-mailadres tiplijn@leaseproces.nl. Uw reactie wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld. (Dit e-mailadres is uitsluitend bestemd voor tips over instellingen. Vragen of reacties die niet over dit onderwerp gaan, kunnen niet worden beantwoord).


Klachten

Heeft u een klacht over Leaseproces, dan kunt u deze sturen naar klachten@leaseproces.nl. (Dit e-mailadres is uitsluitend bestemd voor klachten. Vragen of reacties die niet over dit onderwerp gaan, kunnen niet worden beantwoord).

Persvragen

Als u van de pers bent, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie op telefoonnummer 06- 43 11 09 44.

Privacy

Onze privacyverklaring kunt u hier lezen.

020-2109005

info@leaseproces.nl

Bezoekadres

(alleen op afspraak)
Hogehilweg 17
1101 CB  Amsterdam

Postadres

Leaseproces
Postbus 22990
1100 DL  Amsterdam

Bezoekadres

(alleen op afspraak)
Hogehilweg 17
1101 CB  Amsterdam