Contact


Heeft u vragen/opmerkingen/technische problemen?

Algemene vragen: Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze veelgestelde vragen. U kunt ook een e-mail sturen naar info@leaseproces.nl of bellen op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur op het volgende telefoonnummer: 020-2109005 (lokaal tarief).

Postadres

Leaseproces
Postbus 22990
1100 DL  Amsterdam

Bezoekadres

(alleen op afspraak)
Hogehilweg 17
1101 CB  Amsterdam 

Klachten

Heeft u een klacht over Leaseproces, dan kunt u deze sturen naar klachten@leaseproces.nl. (Dit e-mailadres is uitsluitend bestemd voor klachten. Vragen of reacties die niet over dit onderwerp gaan, kunnen niet worden beantwoord).

Tiplijn

Heeft u als ex-medewerker van Legio Lease, Bank Labouchere, Aegon, Dexia of een andere instelling informatie heeft die ons kan helpen om de handelwijze van de banken en de verkopers van aandelenleaseproducten aan de kaak te stellen, dan zijn wij daarin zeer geïnteresseerd. U kunt dan contact met ons opnemen via het e-mailadres tiplijn@leaseproces.nl. Uw reactie wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld. (Dit e-mailadres is uitsluitend bestemd voor tips over instellingen. Vragen of reacties die niet over dit onderwerp gaan, kunnen niet worden beantwoord).

Persvragen

Als u van de pers bent, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie op telefoonnummer 06- 43 11 09 44.