Skip to content

Artikelen en rapporten

Neem contact op

Artikelen en rapporten

Wat heeft Leaseproces tot op dit moment concreet voor u betekend? Wat gaat Leaseproces nu voor u doen?

U hoeft niets te doen. Uiteraard stellen wij het op prijs wanneer u aan ons doorgeeft dat u een brief heeft ontvangen.

Ik heb een uitnodiging tot gesprek ontvangen, wat moet ik doen?

Staat er een termijn in de brief binnen hoeveel dagen u moet reageren? Dan vernemen wij dat graag. Rekening houdend met de termijn kunnen wij de mogelijkheden in uw dossier beoordelen. Wanneer u niet wenst in te gaan op de uitnodiging hoeft u verder niets te doen richting Dexia.

Ik heb een voorstel ontvangen, wat moet ik doen?

Als u het voorstel niet in overweging wilt nemen, hoeft u niets te doen. Wilt u het voorstel mogelijk accepteren? Neem dan contact op met een van onze juristen. Een voorstel van Dexia kan nadelig voor u zijn. Onze juristen kunnen het voorstel voor u controleren en adviseren over de mogelijkheden.

Dexia dreigt met een juridische procedure/deurwaarder, wat moet ik doen?

Wanneer een bericht van Dexia een dreiging met een deurwaarder of procedure bevat, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Ik heb een dagvaarding ontvangen, wat moet ik doen?

Geef dit door aan Leaseproces via telefoonnummer: 020 – 2109005 en stuur de dagvaarding naar ons toe via info@leaseproces o.v.v uw dossiernummer. Een van onze juristen zal u zoals afgesproken bijstaan in de procedure. Daarbij worden de mogelijkheden met u doorgenomen. Indien u niet doorgeeft dat u een dagvaarding heeft ontvangen zult u mogelijk de procedure verliezen en de proceskosten moeten voldoen.

Indien u niet wenst in te gaan op het aanbod van Dexia, dan hoeft u niets te doen. Indien u wilt weten of u kunt instemmen met de overeenkomst, kunt u contact met ons opnemen. Laat deze voordat u gaat tekenen controleren door een van de juristen van Leaseproces. Door het tekenen van een vaststellingsovereenkomst doet u afstand van het recht om te procederen. Daarnaast heeft u geen kans meer op een hogere vergoeding. Benieuwd naar de voorstellen die Dexia in anders dossiers heeft gedaan? Lees hier de ervaringen van andere cliënten.

Wilt u toch het gesprek met Dexia aangaan? Laat u dan vooraf goed informeren over de mogelijkheden in uw dossier. Een van onze juristen kan de inhoud van uw dossier met u doornemen en de mogelijkheden aan de hand van relevante rechtspraak met u doornemen. Zo gaat u goed voorbereid het gesprek in en weet u wat u wel en beter niet kunt zeggen. Indien gewenst kan een van onze juristen u zelfs bijstaan tijdens het gesprek. De ervaringen van onze cliënten kunt u hier lezen.

Request for Call Back