Skip to content

Artikelen en rapporten

Neem contact op

Artikelen en rapporten

Definitief deskundigenbericht AFM: inzake effectenleaseproducten

Artikel De Groene Amsterdammer

Column prof. Bomhoff, NRC

Column prof. Bomhoff, Financieele Dagblad

Rapport Prof. Dr. J. Koelewijn

Rapport Prof. Dr. M. Damm

Rapport Dr. A. Plantinga

Rapport Mr. Dr. A.J. Noordam

Rapport AFM: aandelenleaseproducten

Wat heeft Leaseproces tot op dit moment concreet voor u betekend? Wat gaat Leaseproces nu voor u doen?

U hoeft niets te doen. Uiteraard stellen wij het op prijs wanneer u aan ons doorgeeft dat u een brief heeft ontvangen.

Ik heb een uitnodiging tot gesprek ontvangen, wat moet ik doen?

Staat er een termijn in de brief binnen hoeveel dagen u moet reageren? Dan vernemen wij dat graag. Rekening houdend met de termijn kunnen wij de mogelijkheden in uw dossier beoordelen. Wanneer u niet wenst in te gaan op de uitnodiging hoeft u verder niets te doen richting Dexia.

Ik heb een voorstel ontvangen, wat moet ik doen?

Als u het voorstel niet in overweging wilt nemen, hoeft u niets te doen. Wilt u het voorstel mogelijk accepteren? Neem dan contact op met een van onze juristen. Een voorstel van Dexia kan nadelig voor u zijn. Onze juristen kunnen het voorstel voor u controleren en adviseren over de mogelijkheden.

Dexia dreigt met een juridische procedure/deurwaarder, wat moet ik doen?

Wanneer een bericht van Dexia een dreiging met een deurwaarder of procedure bevat, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Ik heb een dagvaarding ontvangen, wat moet ik doen?

Geef dit door aan Leaseproces via telefoonnummer: 020 – 2109005 en stuur de dagvaarding naar ons toe via info@leaseproces o.v.v uw dossiernummer. Een van onze juristen zal u zoals afgesproken bijstaan in de procedure. Daarbij worden de mogelijkheden met u doorgenomen. Indien u niet doorgeeft dat u een dagvaarding heeft ontvangen zult u mogelijk de procedure verliezen en de proceskosten moeten voldoen.

Indien u niet wenst in te gaan op het aanbod van Dexia, dan hoeft u niets te doen. Indien u wilt weten of u kunt instemmen met de overeenkomst, kunt u contact met ons opnemen. Laat deze voordat u gaat tekenen controleren door een van de juristen van Leaseproces. Door het tekenen van een vaststellingsovereenkomst doet u afstand van het recht om te procederen. Daarnaast heeft u geen kans meer op een hogere vergoeding. Benieuwd naar de voorstellen die Dexia in anders dossiers heeft gedaan? Lees hier de ervaringen van andere cliënten.

Wilt u toch het gesprek met Dexia aangaan? Laat u dan vooraf goed informeren over de mogelijkheden in uw dossier. Een van onze juristen kan de inhoud van uw dossier met u doornemen en de mogelijkheden aan de hand van relevante rechtspraak met u doornemen. Zo gaat u goed voorbereid het gesprek in en weet u wat u wel en beter niet kunt zeggen. Indien gewenst kan een van onze juristen u zelfs bijstaan tijdens het gesprek. De ervaringen van onze cliënten kunt u hier lezen.

Request for Call Back