Skip to content

Gesprek Dexia

Terugbelverzoek

De aandelen-lease affaire van Dexia duurt al lang. Ook wij zien graag spoedig een oplossing voor u, een oplossing die ook goed voor u is. Dat kost helaas tijd. Toch is het de moeite waard is om op een goede oplossing te wachten en niet zomaar genoegen te nemen met minder. Zo blijkt ook uit de persoonlijke ervaringen van onze cliënten en onze recente overwinningen bij de Hoge Raad (24 april 2020). Wat als Dexia u benadert en uitnodigt voor een gesprek? Wat kunt u dan het beste doen?

Gesprek Dexia

Dexia is op dit moment klanten aan het bellen voor een gesprek. Ook sturen ze nieuwsbrieven en brieven om klanten uit te nodigen voor een gesprek. Inmiddels zijn wij bij meerdere gesprekken aanwezig geweest en wij raden u het daarom af om met hen in gesprek te gaan. Dit is de organisatie die ervoor zorgde dat u in financiële problemen kwam te zitten. U kunt er dus van uitgaan dat zij niet opkomen voor uw belang. Uit ervaring weten wij dat u tijdens het gesprek een aanbod van Dexia krijgt, dat maar een fractie is vergeleken met het bedrag waar u recht op heeft.

Wij zijn er voor u

Op welke manier Dexia u ook benadert, ga er niet op in en verwijs Dexia door naar Leaseproces. Wilt u toch het gesprek met Dexia aangaan? Dan zijn wij in uw belang graag bij dit gesprek aanwezig. Dit doen wij kosteloos voor u. U heeft er recht op door ons vertegenwoordigd te worden. Wij kennen uw dossier en kunnen de (juridische) argumenten van Dexia weerleggen. Zo zorgen wij ervoor dat dit gesprek voor u zo eerlijk mogelijk verloopt. Wilt u een gesprek met Dexia?  Neem dan contact met ons op.

Request for Call Back