Skip to content

Leaseproces

Over ons

Leaseproces voert samen met zusterbedrijven ConsumententenClaim en MKB-Claim op grote schaal juridische procedures. Met 70 medewerkers is het kantoor de grootste massaclaimspecialist in Nederland. Leaseproces werkt op basis van ‘no cure no pay’. Cliënten betalen uitsluitend bij een positief resultaat. Vele tienduizenden gedupeerden haalden inmiddels via schikkingen en procedures hun recht.

Geschiedenis

“De geschiedenis van ons kantoor gaat terug tot 1988. In dat jaar begonnen een paar jonge juristen als eerste in ons land zaken te behandelen op basis van no cure no pay. Daarmee creëerden zij laagdrempelige toegang tot het recht. De klant betaalt namelijk alleen bij resultaat.

Na meer dan 30 jaar en duizenden succesvolle procedures en schikkingen is ons kantoor uitgegroeid tot de grootste massaclaimspecialist van Nederland. Met ongeveer 70 medewerkers richten wij onze pijlen op banken, verzekeraars en andere grote instellingen die consumenten en bedrijven op oneerlijke wijze benadelen. Dat doen we met onze labels ConsumentenClaim, MKB-Claim en Leaseproces. Op dit moment behartigen wij de belangen van meer dan 200.000 consumenten en bedrijven. Onze juristen zijn niet (meer) als advocaat ingeschreven omdat zij alleen op die manier op basis van no cure no pay kunnen werken